Toliau vyksta akcija:

Asmeninė lieknėjimo programa įprasta kaina 250 lt., akcijos kaina 175 lt!

Lieknėjimo programa 2-iejų asmenų šeimai įprasta kaina 400 lt, akcijos kaina 280 lt!

Dieta. Klausimą „Kaip numesti svorį?“ sau užduoda jei ne kiekvienas, tai kas antras žmogus, turintis (o dažnai ir neturintis) problemų su svoriu. Šiuolaikiniame pasaulyje gauti informaciją apie tai labai paprasta – interneto paieškos sistemoje įvedi  „kaip numesti svorį?“ ir rezultatai – apie 50 000 šaltinių… O koks lieknėjimas teisingiausias, efektyviausias? Nežinia. Tuomet su savo kūnu, kaip su laboratorine pėle, pradedi  eksperimentuoti,  net negalvoji apie gautos informacijos patikimumą, galimą žalą sveikatai, nes labai nori greitai, čia ir dabar kažką išbandyti. Numesti svorio kuo paprastesniu būdu, neišeinant iš namų. Nes juk artėja kažkokia proga, arba  įsimylėjai, arba atsirado objektas, kurio dėmesį nori atkreipti ir t.t. Sulieknėti reikia skubiai!

Na gerai, sėkmės atveju pasilaikai kokios dietos, numeti svorio, šis pasilaiko mažesnis keletą mėnesių, bet po to – šast ir grįžta, po antros dietos grįžta daugiau, po trečios – dar daugiau.  Ir taip lieknėjimas po lieknėjimo, išbandžius ne vieną dietą, kurių poveikis trumpalaikis, sveri daugiau negu prieš dietas, garantuotai nusivili ir sugalvoji  pasiteisinimą: mano lėta medžiagų apykaita, tokia genetika, stambūs kaulai arba tiesiog – man nieks nepadeda, aš kitokia! Nusprendi: man numesti svorį neįmanoma.

Niekad nesusimąstėt kodėl egzistuoja tiek daug dietų? O gi todėl, kad nėra nei vienos veiksmingos dietos! Tačiau, tai nereiškia, kad sulieknėti  ir išlaikyti pasiektą svorį neįmanoma.

Pasiskaitykite kaip be dietų mūsų draugai/-ės metė svorį :)