4 porcijos

1 porcija apie 150 kcal

2 šaukštai lieso pieno, 2 šaukšteliai Dižono garstyčių, silkės filė 320 g, 50 g avižinių dribsnių, druskos ir maltųjų pipirų pagal skonį.
Padažui:
1 maža raudonoji paprika be sėklų, 4 vidutinio dydžio pomidorai, 1 supjaustytas svogūno laiškas, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 šaukštelis cukraus pudros.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Padažui virtuviniame kombaine sumaišykite raudonąją papriką, pomidorus, svogūno laiškus, žaliųjų citrinų sultis, cukrų, druską ir pipirus. Daržovės turi būti smulkiai pjaustytos.
Sumaišykite pieną, garstyčias, avižinius dribsnius ir juoduosius pipirus. Panardinkite silkės filė į garstyčių mišinį, paskui apvoliokite avižiniuose dribsniuose.
Sudėkite silkę ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių. Patiekite su padažu ir duona.
Trukmė 30 minučių.