Gydytoja Kristina Jasmontienė

Labai mėgstu savo darbą – kaskart jaučiuosi lyg magas, turintis nelengvą užduotį – padaryti žmogų laimingą. Nesakau kad visuomet tai pavyksta, bet jei žmonės nemeluoja (nei man, nei sau), didžioji dalis lieka patenkinti.

Atėjus su tiek vilčių ir turėtų nusivylimų, tiek nedrąsios vilties, Jūs įpareigojat mus kaskart labai stengtis padėti, paguosti, pateisinti lūkesčius, juk kiekvienas atėjęs tikisi stebuklo – rytoj nubusti gražus ir sveikas.

Sakoma „kas tinka viskam, netinka niekam” – ši sparnuota frazė tikrai tinka apibūdinti dietas. Atrodytų keista – kodėl jos tokios populiarios, juk daugelis jų nuobodžios, neskanios, kankinančios ir daugeliui ne paslaptis, ilgam neefektyvios. Kame jų žavesys? Paprastos – tik keletas nesudėtingų produktų, dažnai neribotas kiekis, trumpas laikas. Kokie minusai – nuobodžios, taip maitintis ilgai negalėčiau, trumpalaikis rezultatas.

Nieko keisto, kad į kitokį gydymą (mūsų siūlomas asmenines dietas, subalansuoto raciono valgiaraščius) tuomet žiūrima nepatikliai ir atsargiai – juk tiek kartų bandyta ir nusivilta. Džiugu, kad ilgainiui sugebame pakeisti Jūsų nuomonę, išmokome Jus džiaugtis valgymu ir gyvenimu. Juk tikrai smagu valgyti ir lieknėti…

______________________________________________________________________________________________________

Skelbiame 20 procentų nuolaidą Lieknėjimo programoms pas gyd. K. Jasmontienę lapkričio 27 dienai. Įprasta kaina 250lt., su nuolaida – 200lt.

Sudarant Asmenines lieknėjimo programas, taikomos individualizuotos metodikos, nurodymai, neribojantys gyvenimo kokybės, pritaikyti prie visos šeimos: ką, kiek, kada valgyti; kaip, kada, kiek judėti, kaip jausti alkį-sotumą, kaip elgtis svečiuose ir išvykose, kaip išlaikyti svorį. Testuojame metabolizmą MedGem® analyzer įranga, atliekame kūno sudėties tyrimus (T-scan analizė).

Rašykite: info@dietos.lt, “Klausk dietologo”, skambinkite 85 2607300, 8 652 31155 nuo 11 val., skaitykite tinkaraštyje ar pagrindiniame puslapyje http://dietos.lt/slim.